14 август 2023 година: Основи на машината за мраз - новите вработени запознаваат нови почетоци

Во моментов, нашата машина за мраз е поделена на различни видови, вклучително и машина за снегулки, машина за течен мраз, машина за мраз од цевки, машина за квадрат мраз, машина за блок мраз и така натаму.

Со цел новите вработени да ги запознаат карактеристиките на производите на машината за мраз и процесот на производство, Bolang Refrigeration Equipment Co., Ltd. ја спроведе основната обука за професионално знаење за продавачите на оваа единица.

未标题-2

Обуката ја спроведе предавачот Веи Јун, кој детално ги објасни карактеристиките и областите на примена на секоја машина за мраз.Во исто време, продавачите го следеа предавачот во работилницата за да ја набљудуваат структурата на производот на лице место.

未标题-3

Ги набљудуваме карактеристиките на секој производ, го разбираме принципот на работа и процесот на работа на барањата на техничкиот процес, мерките на претпазливост и други поврзани знаења и водиме жива дискусија.

未标题-4

Преку комбинација на теоретско знаење и теренски патувања, стекнавме прелиминарно разбирање за машините за правење мраз, што ни овозможува да го продлабочиме нашето разбирање за производите за кои сме одговорни за промовирање и да ја подобриме нашата работна ефикасност.

未标题-5

 

 


Време на објавување: 15 август 2023 година