Inovacioni i temperaturës për a

botë më të mirë

BOLANG është një nga prodhuesit më të mëdhenj të ngrirësve industrialë, makinave të akullit dhe sistemeve të ftohjes, i specializuar në projektet e ruajtjes së ftohtë, makineritë, impiantet, si dhe teknologjinë e procesit dhe komponentët.

Nantong Bolang Refrigeration Equipment Co., Ltd

Zgjidhje me përvojë

për më shumë se dekada

Produktet tona kanë marrë certifikimin e sistemit të cilësisë ISO9001,
Certifikimi CE, patenta të shumta dhe janë vlerësuar shumë nga përdoruesit.

rreth

Bolang

Bolang i përmbahet gjithmonë konceptit të zhvillimit të "Teknologjia eksploron tregun, cilësia ndërton reputacion", ndjek vazhdimisht teknologjinë e fundit të ftohjes dhe kombinon përvojën praktike të aplikimit për të përmirësuar cilësinë e produktit për sa i përket performancës, efikasitetit të energjisë dhe kontrollit.

 • a
 • asd (1)
 • asd (1)
 • Blloku i makinës së akullit
 • makinë akulli

e fundit

LAJME

 • BLG mori pjesë fuqishëm në ekspozitë, duke udhëhequr trendin e ri të teknologjisë së ftohjes

  Kohët e fundit, u hap në Xhakarta, Indonezi, ekspozita e profilit të lartë të zinxhirit të ftohtë të Indonezisë dhe prodhimeve të detit, ekspozita e përpunimit të mishit.BLG solli teknologjinë dhe produktet e saj më të fundit të ftohjes në ekspozitë, duke demonstruar edhe një herë forcën e saj teknike në industri....

 • Drejtuesit e qytetit vizituan BLG personalisht për të inspektuar dhe drejtuar punën

  Në mëngjesin e 11 prillit 2024, drejtuesit e komunës, të shoqëruar nga drejtuesit e drejtorive përkatëse, vizituan fabrikën e BLG për një vizitë inspektuese.Qëllimi i këtij inspektimi është të fitojë një kuptim të thellë të operacioneve të BLG, kapacitetit prodhues dhe pr...

 • BLG Shine Refrigeration Show

  Kohët e fundit, u hap në Pekin Ekspozita e 35-të Ndërkombëtare e Ftohjes, ajrit të kondicionuar, ngrohjes, ventilimit dhe përpunimit të ftohjes së ushqimit.BLG u ftua të merrte pjesë në ekspozitë, duke treguar teknologjitë dhe produktet më të fundit të fundit, plotësisht demon...

 • Kërkesa për makinat e akullit në bllok po rritet

  Vitet e fundit, numri i kompanive dhe individëve që zgjedhin makinat e akullit me bllok është rritur ndjeshëm.Ky trend mund t'i atribuohet disa faktorëve që kanë çuar në rritjen e popullaritetit të këtyre makinave në industri të ndryshme.Një nga arsyet kryesore...

 • Kërkesa për makinat e akullit në bllok rritet

  Vitet e fundit ka pasur një rritje të dukshme të interesit për makinat e akullit në bllok, duke reflektuar një njohje në rritje të shkathtësisë dhe rolit të tyre të domosdoshëm në industri të ndryshme.Interesi në rritje për makineritë e akullit të bllokut nxitet nga një sërë faktorësh, duke përfshirë efikasitetin e tyre, besueshmërinë...

Studimet e rasteve

Klientët tanë

 • partnerët
 • NCD
 • HU SHU TONG
 • partnerët
 • partnerët
 • Peric
 • BLUESTAR
 • Petë Hefu
 • lumi Charies
 • Bosen
 • partnerët
 • partnerët
 • YUANJING
 • partnerët